Mobilná aplikácia k vašemu e-shopu s uploadom do obchodu Google Play už od 75€

Aplikácie pre smartfóny a tablety sa v poslednom desaťročí stali významným prostriedkom na šírenie povedomia o značke, poskytovanie služieb a zvyšovanie príjmov spoločností. Skutočnosť, že vaši zákazníci majú prístup k vašim produktom priamo zo svojho telefónu môže často zvýšiť vaše tržby a zákazníkom šetrí čas.

Mobilná aplikácia – áno či nie?

Výborným spôsobom ako zvýšiť komfort vašich zákazníkov je ponúknuť im možnosť nakupovať priamo zo svojho vrecka – prostredníctvom ich telefónu. K tomuto účelu slúži mobilná aplikácia optimalizovaná pre operačný systém konkrétneho telefónu. E-shop v podobe mobilnej aplikácie však nemusí prinášať optimálne výsledky pre všetky e-shopy. Pre koho teda môže byť najviac užitočný?

Mobilná aplikácia je ideálna ak predávate spotrebný tovar

Ak prostredníctvom e-shopu predávate napríklad šperky, vaši zákazníci pravdepodobne neocenia možnosť nainštalovať si aplikáciu kvôli jednorazovému, či zriedka sa opakujúcemu nákupu. Ak však predávate kancelárske potreby, oblečenie, potreby pre deti, spotrebnú elektroniku či váš e-shop má väčšie množstvo lojálnych, často sa vracajúcich zákazníkov, vlastnou mobilnou aplikáciou im nie len ušetríte čas, ale aj značne zjednodušíte nakupovanie.

Rozhodli ste sa, že váš e-shop potrebuje prezentáciu pomocou mobilnej aplikácie? Skvelé! Naprogramujeme aplikáciu presne podľa vašich požiadaviek! Dizajn a rozloženie ovládacích prvkov aplikácie nám môžete dodať vy, alebo ich navrhnú naši skúsení grafici. Vy sami si rozhodnete, akú funkciu má aplikácia plniť a my zabezpečíme jej vývoj a následné publikovanie na platforme Google Play. Vo viacerých prípadoch dokážeme aplikáciu vytvoriť v priebehu jedného týždňa za konečnú cenu 75 €.

Ak si nie ste istí, či by vlastná mobilná aplikácia priniesla požadované výsledky, nevadí. Obráťte sa na nás a spoločne urobíme analýzu vhodnosti vlastnej mobilnej aplikácie pre váš e-shop.